Позвънете на тел.:   + 359 882 025 257
+ 359 2 928 6441

Welcome to the world of tools!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 200.00 лв. до 20 кг.

Спот чук за изправяне на вдлъбнатини по купето на автомобили к-т (ZR-36DDMK) - ZIMBER-PROFESSIONAL

Бъдете първи - добавете мнение

Спот чук за изправяне на вдлъбнатини по купето на автомобили к-т (ZR-36DDMK) - ZIMBER-TOOLS.Съдържание:Пистолет за топъл силикон.Силиконови пръчки - 8бр.Обратен чук.Издърпваща преса. Подложки за издърпване - 9бр.Стъргалка.Разтвор за почистване.Накрайник за подложките.Преход за свързване на подложките с обратният чук.

Availability: Не е налично

429,00 лв.
Каталожен №: ZR-36DDMK
ZIMBER-TOOLS

Описание на продукта

Подробности

Спот чук за изправяне на вдлъбнатини по купето на автомобили к-т (ZR-36DDMK) - ZIMBER-TOOLS.

Съдържание:

Пистолет за топъл силикон.

Силиконови пръчки - 8бр.

Обратен чук.

Издърпваща преса.

Подложки за издърпване - 9бр.

Стъргалка.

Разтвор за почистване.

Накрайник за подложките.

Преход за свързване на подложките с обратният чук.

 

Най-ефективният инструмент за изправяне на неравности и вдлъбнатини по купето, подходящ за изчистване на следи от силна градушка, без нанасяне на повреди по купето и боята на колата.

След изчистване на повредената част и повърхностите около него се избира подходящата подложка за издърпване (оцветени в синьо в комплекта), в зависимост от диаметъра на вдлъбнатината. Уверете се, че повърхността е изчистена от прах, мазнини, можете да използвате разтвора включен в комплекта за целта. Използвайте пистолета за топъл силикон и нанасяйте лепило в долната част на избраната подложка. Сложете подложката с нанесеното лепило върху повредената повърхност без да прилагате натиск, важно е лепилото да остане между подложката и повърхността, без да излиза на страни заради оказан натиск. Задръжте подложката в това положение между 10 и 20 секунди докато се втвърди, след това оставете лепилото да се изстуди, почакайте 2-3 минути. След като лепилото се вдтвърди, можете да използвате обратният чук или пресата, включени в комплекта, за изправяне на вдлъбнатината. Започнете издърпването плавно, без да прилагате много сила, голямото усилие приложено на обратният чук може да отлепи подложката или да я счупи. Не дърпайте странично или към лицето, подложката може да се отпели неочаквано. Издърпването с пресата се прави с кръгови движения, с цел равномерно разпределяне на приложеното усилие върху вдлъбнатината. Резултатите зависят от вдлъбнатината, гънките, дебелината и състоянието на ламарината. Повторенията на процеса зависят от щетата.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Каталожен № ZR-36DDMK
Manufacturer ZIMBER-TOOLS

Ревюта

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да оставят мнението си. Моля, влезте или се регистрирайте

Ключови думи

Ключови думи

Други потребители са маркирали този продукт със следните ключови думи:

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)

Powered by DigiNET