Позвънете на тел.:  + 359 882 025 257
+ 359 2 928 6441

Welcome to the world of tools!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 200.00 лв. до 20 кг.

Доставка

 • Отразяването на наличности е в реално време. Ако поръчвате извън работно време е възможно друг клиент да е направил заявка за същият артикул преди Вас, като в този случай се обработват и изпращат първо постъпилите заявки. При междувременно изчерпване ще се свържем незабавно с Вас.
 •  Сайтът съдържа оферти с информация за артикулите и техните цени. Всички стоки, публикувани в сайта съдържат снимки, информация, описание и цени.

    

  РЕГИСТРАЦИЯ

  * В нашия онлайн магазин освен със стандартна регистрация може да бъдете автоматично регистриран, в случай че имате акаунт във Facebook, Twitter, Google или OpenID. Тази опция е налична в страница Регистрация.

   

   

  МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

  Как може да заплатите за поръчка на стоки в уеб сайта?

  Уважаеми клиенти, предлагаме Ви следните начини за заплащане на поръчаните стоки:

      * Плащане при доставка

  Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера.

      * Плащане по банков път

  За целта е необходимо да извършите банков превод към сметката на ZIMBER-TOOLS. Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "начин на плащане" - "Плащане по банков път". Ще се покажат банковите реквизити, по които трябва да извършите плащането. Същите реквизити ще получите с писмото за уведомяване на поръчката, в случай че не сте ги записали. Кликнете на "завършване на поръчката". Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

      * Плащане чрез ePay.bg (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit)

  Ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от българска или международна банка, можете да платите чрез системата на ePay.bg. При избирането на този метод ще бъдете прехвърлени на страницата на ePay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Следвайте всички стъпки, за да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в банковата ни сметка.

   

   

  ДОСТАВКА

  • Доставката се извършва от куриерска фирма, като потребителя сам избира дали пратката да е до указан адрес или до офис на куриера;

  •    

             

 

  • Доставката на поръчки над 200.00лв. и с тегло до 20 кг за територията на цяла България е напълно безплатна, за сметка на ZIMBER-TOOLS;

  • Поръчките, направени от град София на стойност над 100.00лв. са с безплатна доставка, за сметка на ZIMBER-TOOLS;

   

  • При всички останали случай неупоменати до тук, доставката е за сметка на получателя;

  • Цената за доставка ще Ви бъде съобщена от наш служител при последвало обаждане за потвърждение на поръчката и доуточняване на адреса за доставка.

   Доставката се извършва чрез куриерска фирма в рамките на 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място.

  • Населени места без офис на куриерската фирма - срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на спедитора;

  • Стоките се изпращат само след потвърждаване на заявката от клиента;

  • Поръчки, направени след 16:00 часа се обработват на следващия ден.

   

   

  ДОСТОВЕРНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ 

  Доставчикът гарантира, че личните данни подадени от потребителя ще се използват единствено за обработка на поръчката и по-добра комуникация между него и потребителя, при спазване на действащото законодателство. Потребителят има право да върне заявената стока в рамките на седем работни дни, считано от датата на покупката чл. 55 от ЗЗП. Потребителят може да упражни това си право в случай, че е съхранил продукта във вида, в който го е получил от куриера, не е ползван, не е с нарушена и увредена при транспорта опаковка. Връщането на продуктите е за сметка на потребителя! Доставчикът си запазва правото на промени в сайта по отношение на цени, оферти и друга информация.

   

   

  УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

  Възползването от гаранционните права за продукти с гаранционна карта е възможно след предоставяне на копие от касовата бележка и оригинал на гаранционната карта. За продукти без гаранционна карта, касовата бележка или нейното копие служат за гаранционно свидетелство. Гаранцията е валидна само за повреди, дължащи се на производствен дефект, който се е появил в гаранционния срок. Ползването на продуктите не по предназначение, некомпетентното им ремонтиране или преправяне автоматично води до загуба на гаранционните права. Претенции за неокомплектованост на изделието се обслужват само в момента на неговото закупуване. Ако стоката, закупена в нашия склад-магазин се повреди в рамките на гаранционния срок, молим незабавно да ни уведомите. Стоката можете да отправите обратно в нашето представителство или в посочения от нас сервиз на адрес гр. София, бул. Европа 82, по куриер или по пощата. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Стоката в гаранция трябва да бъде върната в оригиналната й опаковка, заедно с принадлежащите й аксесоари, с цел евентуална замяна. Молим, изпратените по пощата или по куриер стоки в гаранция, да бъдат подходящо опаковани, тъй като не поемаме отговорност за повреди, получени по време на транспортирането им. Предадените стоки ще прегледаме и ще установим възможността за сервизно отстраняване на повредата или евентуалната им замяна. Повреди, причинени поради ползване не по предназначение и свързаните с това гаранционни разходи, са за сметка на причинителя на повредата.

   

   

  КАК СЕ ПОРЪЧВА?

  За да пазарувате в ZIMBER – TOOLS е необходимо да сте се регистрирал в ZIMBER-TOOLS.COM. Ако все още не сте го направили можете да се регистрирате кликвайки тук.

  Ако вече сте направили своя избор и сте решили да закупите стока от ZIMBER-TOOLS.COM трябва да отидете на индивидулната страница на продукта, който сте избрали и да кликнете върху бутона "Добави в кошница". Може да проверите статуса на вашата пазарска количка, като поставите мишката върху бутона „Количка“. Тук можете да коригирате артикулите и количествата, които сте заявили с бутона "Добави в кошница". Ако маркирате даден продукт и промените количеството на "0" той ще изчезне от количката Ви. С помощта на бутона "Обнови" винаги можете да видите актуланото състояние на количката Ви. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които искате да купите в ZIMBER - TOOLS, трябва да продължите нанатък с помощта на бутона "Поръчка". Той ще Ви изпрати на страницата, в която трябва да се идентифицирате като клиент, ако вече имате създаден профил в ZIMBER-TOOLS.COM или да се регистрирате като клиент, ако все още не сте го направили.
  1.Ако вече сте регистриран, трябва да въведете е-
  майл адреса, с който сте регистриран при нас и Вашата уникална парола за достъп в ZIMBER-TOOLS.COM и да кликнете върху бутона "Напред".
  2.Ако сте нов клиент трябва да маркирате "Аз съм нов клиент" и да кликнете върху бутона "Напред". Той ще ви отведе на страницата за регистрация. След като попълните всички данни трябва да натиснете отново бутона "Напред".

  Горните действия Ви отвеждат на страницата, на която можете да коригирате адреса за доставка на поръчаната от Вас стока. С помощта на бутона "Промяна адрес" можете да промените адреса за доставка. Тук можете да добавите нов адрес за доставка (Например на Ваш приятел, приятелка или роднина) с помощта на бутона "Добави адрес".
  Кликвайки отново върху бутона "Напред" ще видите наименованието и цената на стоката, която сте поръчали и адреса за доставка.
  Кликвайки върху бутона "Потвърждавам" Вие ни изпращате Вашата поръчка за избраната от Вас стока. На следващия екран ще видите потвърждение от
  ZIMBER-TOOLS.COM, че сте направили поръчка и ще Ви бъде изпратен е-майл с Вашата поръчка. Натискайки отново бутона "Напред" ще се върнете на началната страница на ZIMBER-TOOLS.COM.

Powered by DigiNET